Kontorbord.dk » Alle guides » Skrivebordslampe » Anglepoise Skrivebordslampe

Bedste Anglepoise Skrivebordslampe: Se top 2

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Kontorbord.dk, det helt rigtige sted at finde Anglepoise skrivebordslamper. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Anglepoise skrivebordslamper | ✅ Skrivebordslampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Anglepoise skrivebordslamper

Her kan du se hele vores liste over de bedste Anglepoise skrivebordslamper som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Anglepoise Original 1227 Brass bordlampe sort

  • Dagens pris: 2899,- kr.
  • Fundet hos Lampegiganten DK
  • Mærke: Anglepoise
  • Farver: Sort, Messing

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lampegiganten DK.

Her kan “Anglepoise Original 1227 Brass bordlampe sort” fås til 2899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Original 1227 LED-bordlampe med detaljer i messing Original 1227 LED-bordlampe er yderst funktionel og har et nyt, meget æstetisk look: Den fjederbelastede lampe kan justeres tre steder, så den til enhver tid kan tilpasses den enkelte arbejdssituation.
Visuelt imponerer det med sit ikoniske design, der er baseret på et design af industriel designer George Carwardine fra 1930’erne og forårsagede en verdensomspændende sensation.
Der er også slående detaljer: baldakinen, afstandsstykker og fittings er lavet af messing.
En bordlampe til kontoret og andre arbejdsområder, hvor en nøjagtig montering af lyset er påkrævet.
Original 1227 bordlampe leveres med en LED-lyskilde med en E27-bøsning, der udsender et hyggeligt, varmt hvidt lys.
Udstyret med en kontakt på tekstilkablet.
Bemærk: Når du vælger lyskilden, skal du sørge for, at det er en lampe med en vægt mellem 25-60 gram, så den perfekte balance mellem bordlampe opretholdes….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

2: Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED sort

Sidste produkt på vores liste er Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED sort som vi har fundet til 1799,- hos Lampegiganten DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Fleksibelt justerbar LED-bordlampe Anglepoise® Original Mini 1227 LED-bordlampe Original 1227 Mini fra Anglepoise® er omkring to tredjedele af den velkendte original fra 1930’erne og har også den unikke konstante trækfjedermekanisme, den traditionelle trappefod, krombeslag og etiketets indtryk.
Denne bordlampe , der er meget fleksibel justerbar takket være de tre samlinger, kan bruges på forskellige måder i hele opholdsstuen.
Du udfører z.
B.
fremragende service som en passende lyskilde på skrivebordet.
bordlampe Original 1227 Mini er udstyret med et tekstilkabel. Ideen til den store original fra 1933/34 kom fra den engelske industridesigner George Carwardine (1887-1948), en specialist inden for støddæmpersystemer, der ønskede at konstruere en fleksibel arbejdslampe .
Armaturet udstyret med tre fjedre efterligner dybest set bevægelserne af den menneskelige arm og blev takket være det perfekt afbalancerede design en pioner inden for alle fjederbelastede armaturer.
I 1934 solgte Carwardine licensen til Original 1227 Mini bordlampe til Terry & Sons, som allerede havde leveret fjedrene til hans design.
Anglepoise ® Original Mini 1227 bordlampe har en E14- fatning, hvori en LED-lyskilde med maksimalt 6 W kan indsættes, og den leveres med en energieffektiv LED-eftermonteringskilde.
Bemærk: For at få den optimale balance mellem bordlampe skal vægten af den anvendte lyskilde være mellem 25 g og 45 g….

Se hos Lampegiganten DK ❯❯

Andre mærker af skrivebordslamper

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste skrivebordslamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige skrivebordslampe til dine behov: