Du er landet på Kontorbord.dk, det helt rigtige sted at finde House Nordic skrivebordslampe. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Nordic skrivebordslampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HOUSE NORDIC Paris skrivebordslampe – sort stål med stofledning

  • Mærke: House Nordic
  • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er HOUSE NORDIC Paris skrivebordslampe – sort stål med stofledning som vi har fundet til 329,- hos Bolig & Haven.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne stilfulde Paris skrivebordslampe kommer fra House Nordic.
Bordlampen er lavet i sort stål og designet med en ledning i stof.
Her får du en lampe, du kan bruge på skrivebordet, og som passer godt til dig, der kan lide det industrielle design i indre…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste House Nordic Skrivebordslampe på listen er HOUSE NORDIC Paris skrivebordslampe – sort stål med stofledning fra Bolig & Haven med en pris på 329.00. Billigste udvalgte Skrivebordslampe er HOUSE NORDIC Paris skrivebordslampe – sort stål med stofledning som du kan købe for 329.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående House Nordic Skrivebordslampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Bolig & Haven). Alle House Nordic Skrivebordslampe tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skrivebordslampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Skrivebordslampe blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skrivebordslampe: