Du er landet på Kontorbord.dk, det helt rigtige sted at finde skrivebordsstol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skrivebordsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Alma Skrivebordsstol

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Unishop.nu.

Her kan “Alma Skrivebordsstol” fås til 669,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

2: Maty Skrivebordsstol

Anden anbefaling har vi fundet hos Unishop.nu, hvor du kan købe Maty Skrivebordsstol til kun 1099,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

3: Simran Skrivebordsstol

Næste anbefaling er “Simran Skrivebordsstol”.

Dagens bedste tilbud på “Simran Skrivebordsstol” har vi fundet hos Unishop.nu hvor prisen lige nu er 1099,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

4: Medeina Skrivebordsstol

Sidste produkt på vores liste er Medeina Skrivebordsstol som vi har fundet til 859,- hos Unishop.nu.

Se hos Unishop.nu ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skrivebordsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skrivebordsstol:

Dyreste Skrivebordsstol på listen er Gamingstol, skrivebordsstol med fodstøtte, nakkestøtte og lændepude fra Lammeuld.dk med en pris på 2199.00. Billigste udvalgte Skrivebordsstol er Alma Skrivebordsstol som du kan købe for 669.00 hos Unishop.nu. Forskellen på de to priser er 1530 kr. – de 4 Skrivebordsstol vi har fundet koster i gennemsnit 5345 kr.
Ovenstående Skrivebordsstol data og priser er hentet fra 4 butikker (Unishop.nu, Boboonline.dk, Likehome.dk, Lammeuld.dk). Alle Skrivebordsstol tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skrivebordsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Skrivebordsstol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skrivebordsstol: