Du er landet på Kontorbord.dk, det helt rigtige sted at finde Muubs skrivebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muubs skrivebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muubs Skrivebord Hitch 90

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Muubs Skrivebord Hitch 90” fås til 2999,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs Skrivebord Denver/sort m/sort glas – 90

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Muubs Skrivebord Denver/sort m/sort glas – 90 til kun 2599,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Muubs Denver skrivebord – sort m/sort glas – 90 x 74 cm

Næste anbefaling er “Muubs Denver skrivebord – sort m/sort glas – 90 x 74 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Muubs Denver skrivebord – sort m/sort glas – 90 x 74 cm” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et godt miljø at arbejde i som opfordrer til kreativitet samtidig med at det er smukt at se på, er præcis det Denver skrivebordet er.
De rene grafiske linjer og de distinkte detaljer tilfører en storby følelse i interiøret.
Bordet fra Muubs er lavet af so…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Muubs Hitch skrivebord – Antique brass/sort

Sidste produkt på vores liste er Muubs Hitch skrivebord – Antique brass/sort som vi har fundet til 4495,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Skrivebord Hitch i jern med en antik messing overflade fra Muubs.
Skrivebordet er designet i et enkelt og stilrent design, som passer ind i ethvert rum. Under skrivebordet i jern er der en hylde, hvor du kan opbevare dine yndlings magasiner og bøger.
Et l…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Muubs skrivebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Muubs skrivebord:

Dyreste Muubs Skrivebord på listen er Muubs Hitch skrivebord – Antique brass/sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 4495.00. Billigste udvalgte Skrivebord er Muubs Skrivebord Denver/sort m/sort glas – 90 som du kan købe for 2599.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1896 kr. – de 4 Muubs Skrivebord vi har fundet koster i gennemsnit 3523 kr.
Ovenstående Muubs Skrivebord data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Muubs Skrivebord tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skrivebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Skrivebord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skrivebord: